Cum să alegi jocul perfect pentru tine?

Dacă ești în căutarea jocului perfect pentru tine, iată câteva recomandări menite să te ajute să faci alegerea corectă.

1. Ai o personalitate care pune mare preț pe analize? Jocurile de strategie sunt potrivite pentru tine!

În cazul în care ești o persoană atentă la fiecare detaliu, cel mai probabil îți vor plăcea jocurile de strategie. Va trebui să începi campanii de la zero și vei construi după propriile idei. În 2021, printre cele mai populare jocuri de strategie din lume sunt Crusaders Kings III, Homeworld: Deserts of Kharak, Total War: Warhammer II, Civilization VI, Starcraft II și Battlestar Galactica Deadlock. În cazul în care alegi jocurile de strategie trebuie să știi că ai nevoie de ceva timp la dispoziție. În primul rând trebuie să te obișnuiești cu jocul, hărțile și comenzile aferente. Apoi, misiunile sunt destul de lungi în cazul jocurilor de strategie.

2. Îți place distracția? Ai de unde alege!

Printre cele mai distractive jocuri sunt cele de tip păcănele. Nici nu mai contează foarte mult care sunt pasiunile tale, deoarece varietatea este unul dintre principalele avantaje, alături de accesibilitate. Astfel, dacă îți place să te distrezi de oriunde și să ai la dispoziție o ofertă foarte bogată, poți să încerci jocurile din secțiunea păcănele online NetBet, unde găsești peste 2.000 de titluri. Aici sunt disponibile atât jocuri considerate deja clasice precum Shining Crown și Burning Hot, dar și producții inspirate din filme și seriale precum Narcos și Jumanji, istorice precum Queen Cleopatra și multe altele. Un alt mare plus este că ai nevoie de doar câteva secunde să le înveți și te poți distra oricând simți nevoia și ai câteva minute la dispoziție, într-un mediu sigur.

3. Dacă ești fanul sportului, ai o mulțime de soluții

Dezvoltatorii de jocuri și-au făcut un obicei de a lansa în fiecare an ediții noi cu cele mai importante sporturi din lume. În cazul în care ești fanul fotbalului, FIFA și PES sunt cele mai cunoscute și apreciate titluri. De la an la an, aceste jocuri au devenit mai bune și mai realiste. Grafica este excelentă, iar în FIFA sunt disponibile inclusiv echipele din Liga 1. Fanii baschetului au și ei de unde alege, deoarece EA Sports deține cel mai cunoscut joc și vine cu o versiune nouă în fiecare an. Fanii unor sporturi precum Formula 1, fotbal american sau tenis au și ei de unde alege. Iar multe dintre aceste jocuri pot fi accesate și online și poți juca împreună cu prietenii sau cu oameni din întreaga lume.

4. Ești o fire competitivă? Cel mai bine e să joci online

În cazul în care ești o fire competitivă, ar fi păcat să joci doar împotriva unor boți. Ideal pentru tine ar fi să încerci variantele online ale jocurilor pentru a te putea „duela” cu oameni reali. Fie că e vorba despre prietenii tăi sau despre oameni străini, e bine că ai această posibilitate prin intermediul conexiunii la Internet. Cu siguranță jocurile sunt și mai distractive atunci când joci online. O recomandare ar fi CS:GO, un joc considerat clasic, având în vedere popularitatea de care se bucură de ani buni. Acesta este și unul dintre jocurile cu cel mai mare succes la nivel mondial, iar anual se organizează competiții de top.

5. Dacă ești nostalgic, poți să încerci jocuri mai vechi

Unele jocuri cu siguranță vor reuși să-ți aducă aminte de copilărie. În funcție de vârsta pe care o ai, poți să încerci Minesweeper, în care trebuie să te ferești de „bombele” ce pot exploda la fiecare pas, sau să pleci într-o aventură alături de Super Mario Bros. 3. Alte titluri clasice sunt Duke Nukem 3D, Street Fighter 2, Warcraft 2: Tides of Darkness și Simcity 2000.

Articolul Anterior

Zbor charter, zbor regulat, low cost: care este diferența?

Articolul Urmator

Semănători – Agricultură de precizie

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *