De ce să alegi aluminiul ca material pentru ferestre și uși?

Alegerea ușilor și ferestrelor pentru locuință poate fi o adevărată provocare, dacă nu te documentezi în prealabil. Fără îndoială, ușile și ferestrele reprezintă o investiție importantă pentru casa ta, de aceea înainte de a lua o decizie, se recomandă efectuarea unei analize asupra soluțiilor disponibile astăzi pe piață. În plus, trebuie să te gândești și la necesitățile tale și ale familiei în privința confortului termic, durabilității sau eficienței energetice. 

Pentru a te asigura de performanțe înalte și de durată, soluția de tâmplărie pe care o alegi pentru locuință trebuie să satisfacă toate standardele actuale de funcționalitate și design. 

În prezent, tâmplăria din aluminiu este privită ca un sinonim al performanței, prin prisma faptului că îndeplinește numeroase criterii tehnice și de design, devenind prima alegere a proprietarilor de imobile și a constructorilor. 

Sistemele de ferestre și uși din aluminiu reprezintă astăzi soluțiile premium care:

  • reconfigurează elegant și minimalist clădirile rezidențiale, dar și cele comerciale sau industriale;
  • garantează proprietarilor rezultate excepționale privind izolarea termică și eficiența energetică (aspect esențial în contextul eforturilor consumatorilor de a optimiza consumul de energie).

Alege soluțiile de tâmplărie dezvoltate de ALUMIL și oferă o nouă identitate locuinței tale 

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul ferestrelor și ușilor, ALUMIL furnizează sisteme arhitecturale din aluminiu, la cele mai înalte standarde de calitate, fiind potrivite oricărui tip de construcție. 

Apreciat pentru gândirea inovatoare și calitatea de excepție a materialelor utilizate, ALUMIL este în prezent unul dintre cele mai apreciate branduri din industria ușilor și ferestrelor.

Cele mai citite articole

Performanța produselor furnizate de ALUMIL este dovedită atât prin finisajele minimaliste și elegante, cât și prin atributele lor tehnice excepționale – rezistență, fiabilitate, eficiență energetică etc.

Care sunt avantajele ușilor și ferestrelor din aluminiu furnizate de ALUMIL?

Printre principalele avantaje pe care le oferă sistemele de uși și ferestre cu profile aluminiu dezvoltate de ALUMIL menționăm:

Siguranța și izolarea fonică

Un aspect important în alegerea ușilor și ferestrelor îl reprezintă izolarea fonică. Investind în uși și ferestre din aluminiu, problema cauzată de poluarea fonică va rămâne doar o poveste, întrucât dacă profilele sunt combinate cu panouri de sticlă de calitate superioară, produsul final va asigura un grad înalt de izolare fonică.

De asemenea, din punct de vedere al siguranței, sistemele cu profile aluminiu oferă reale performanțe, datorită structurii lor rezistente.

Întreținere minimă

Un lucru important de menționat este că ferestrele și ușile din aluminiu sunt destul de ușor de întreținut și nu necesită o curățare specială. Datorită rezistenței la factorii de mediu, profilele de aluminiu împiedică deteriorarea suprafeței.

Durabilitatea

Un avantaj pe care orice proprietar de locuințe ar trebui să îl aibă în vedere este rezistența în timp a sistemelor arhitecturale. În acest sens, ușile și ferestrele din aluminiu excelează, în ciuda presiunilor generate de factorii externi. În plus, aluminiul este rezistent atât la foc, cât și la coroziune, clasându-se printre cele mai bune materiale care pot fi utilizate în tâmplărie și nu numai.

Concluzii 

Dacă îți dorești o reconfigurare arhitecturală a casei, optează pentru sisteme de uși și ferestre cu profile din aluminiu. În acest sens, ALUMIL îți oferă soluția potrivită pentru ca proiectul tău să prindă contur.

Cele mai citite articole

Share your love