Eficienta dovedita a benzilor de albire a dintilor cu peroxid de hidrogen

Zambetul este una dintre cele mai importante carti de vizita cu care oamenii se pot prezenta in fata rudelor, a prietenilor, a clientilor sau a colaboratorilor. Un zambet mai putin placut, cu dinti strambi, neingrijiti, cariati, ingalbeniti sau patati nu face cinste nimanui.

Daca cele mai multe probleme dentare pot fi tratate in cadrul unui cabinet stomatologic la preturi rezonabile si chiar este recomandat pacientilor sa apeleze la specialisti la primele semne de degradare a dintilor, sunt si probleme care necesita investitii semnificative.

Spre exemplu, albirea dintilor in cabinetul stomatologic poate costa cateva sute de lei sau chiar de euro, in functie de cabinet si de metoda aleasa de medic. Acasa, pacientii pot opta pentru benzi pentru albirea dintilor care isi vor dovedi eficienta daca sunt folosite conform instructiunilor.

Cum actioneaza benzile de albire a dintilor? Sunt periculoase?

Benzile de albire a dintilor actioneaza rapid si eficient si in doar trei zile pacientii se vor bucura de rezultate vizibile. Aceste benzi au o concentratie optima de peroxid de hidrogen, astfel incat sa curete in profunzime petele si, totodata, sa nu afecteze smaltul dintilor.

Rezultatele profesionale sunt obtinute la un pret minim si sunt similare unei albiri profesionale in cabinet. Mai mult decat atat, benzile sunt mult mai eficiente decat pastele de dinti atat de promovate in mass-media si acopera o suprafata mai mare decat alte produse din aceeasi gama.

Efectul benzilor de albire a dintilor se pastreaza pana la 18 luni, in conditiile in care si pacientul are grija in acest sens si evita consumul excesiv de cafea, de vin rosu, de alimente care pateaza dintii si de ceaiuri. Benzile sunt usor de folosit deoarece se fixeaza imediat pe dinti, nu se indeparteaza singure in timpul vorbirii, iar pacientii le pot purta in diferite circumstante.

Practic, un zambet alb, impecabil si stralucitor poate fi obtinut fara a plati o albire profesionala cu laser in cabinetul stomatologic, fara a plati gutierele si gelul special care urmeaza sa fie folosite acasa. Tratamentul cu benzi de albire profesionale are un efect garantat, la un pret mult mai mic.

Cui se adreseaza benzile profesionale de albire a dintilor?

Tuturor persoanelor care au depasit varsta de 18 ani le sunt recomandate aceste benzi de albire, cu conditia sa nu aiba lucrari ortodontice sau protetice, deoarece in astfel de cazuri benzile sunt mult mai dificil de lipit si vor actiona numai pe anumite portiuni. Rezultatele sunt vizibile dupa cateva zile de aplicare, cate o data pe zi pe dinti, a benzilor cu agentul de albire folosit in cabinetele specializate de stomatologie.

Plasturii sunt usor de purtat si pot fi utilizati in drum spre job, in masina, la dus, in timp ce pacientii citesc o carte, se uita la un film, fac mancare, practic orice activitate care nu implica prea mult comunicarea cu alti oameni. Pentru rezultate bune, este recomandat ca pacientii sa nu se spele pe dinti inainte de aplicare. Benzile de albire a dintilor sunt eficiente chiar si inainte cu cateva zile de a participa la un eveniment sau la o petrecere.

Articolul Anterior

Alegerea locației de nuntă, cea mai mare provocare pentru miri

Articolul Urmator

Care sunt elementele pe care trebuie sa le iei in considerare cand cauti o centrala termica?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *