Iată 5 dintre cele mai convenabile destinații pentru anul ce vine

Indiferent că ești amatorul călătoritului, ori te încadrezi mai mult în tipologia oamenilor care se mulțumesc cu o sigură vacanță pe an, concediul trebuie să fi memorabil! Fie că beneficiezi de un buget mai larg atunci când alegi să-ți organizezi o excursie mult dorită, fie că preferi să economisești bani, pentru a beneficia, în același an, de mai mult plecări, relaxarea, descoperirea de tărâmuri noi și destinderea pe care le dobândești pe parcursul unei vacanțe nu se compară cu nimic, tocmai de aceea, merită să-ți planifici din timp următoarea expediție !

 Iată 5 dintre cele mai econome, și splendide locații, unde merită să-ți petreci vacanțele de anul viitor

Italia

Indiferent că ai mai avut ocazia de a străbate superba Italie, ori încă te afli la prima expediție de acest gen, țara pastelor și a Aperolului te va cuceri ca niciuna alta, prin farmecul său inedit, presărat de peisaje de neuitat și un vibe ce strigă de la distanță Dolce far niente! ( Plăcerea de a nu face nimic)

Alege să-ți petreci câteva zile într-un orășel tipic italienesc, și întoarce-te de acolo cu amintiri inedite și dorința de a reveni cât mai curând la visul italienesc!

Grecia

Peisajele ce îți taie respirația, salatele specifice și cheful inconfundabil de viață sunt doar câteva dintre elementele ce te vor cuceri definitiv și te vor face să iubești Grecia! Nimic nu se compară cu un weekend prelungit, în plină vară, pe o insulă grecească, unde voia bună, distracția, și relaxarea își dau întâlnire și te invită la clipe de neuitat!

Seychelles

Cele mai citite articole

O destinație ceva mai inedită, unde mulți iubitori de călătorit visează să ajungă, Seychelles, țara insulară din mijlocul oceanului Indian, cucerește și astăzi inimile celor mai aventurieri, prin peisajele inedite și sălbatice ce îți taie răsuflarea și te fac să simți că trăiești. Alege oferta de vacanță în Seychelles de pe site-ul celor de la karpaten.ro, și bucură-te de prețuri record la o vacanță pe cinste !

Porto

Celebrul vin de Porto ne poartă imaginația pe tărâmuri pline de soare, aventură și chef de viață. În Portugalia poți avea parte de experiențe ce includ surfingul, înotatul alături de pești, și apusurile de soare îmbibate în nostalgie și muzică locală inedită. Dacă nu ai apucat să vizitezi încă Portugalia, anul acesta poate fi anul câștigător în ceea ce privește cele mai reușite vacanțe planificate din timp, în buget, și pline de amintiri de neuitat.

Norvegia

Dacă îți dorești o altfel de vacanță, poți opta pentru țările nordice, unde stilul de viață și mentalitatea de zi cu zi diferă fulminant față de ideologia în care, cei mai mulți sud europeni, se regăsesc. Alege să-ți începi vizita țărilor nordice printr-un tur de câteva zile în Copenhaga, iar mai apoi pornește încrezător spre Oslo, Helsinki, și oriunde imaginația îți poate permit să visezi.

Viața merită trăită, iar experiențele de zi cu zi creează amintiri de neuitat. Alege să investești în vacanțele tale viitoare, și bucură-te de cele mai magice clipe în compania celor mai dragi oameni!

Surse foto: pixabay.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

TOP 5 articole vestimentare în care să investești pentru sezonul rece

Articolul Urmator

Ce alegeri să faci pentru un look cool și un outfit confortabil la sală

Cele mai populare