Karim Benzema poate să o poarte pe Real Madrid spre un nou succes istoric în UEFA Champions League

Karim Benzema este unul dintre cei mai valoroși jucători ai echipei Real Madrid. El a dovedit de-a lungul carierei sale că poate marca goluri importante în meciurile cruciale și este un bun pasator, ajutând la crearea oportunităților de gol pentru coechipierii săi. Benzema este unul dintre fotbaliștii care au intrat în istoria fotbalului mondial, atât cel de club cât și cel de naționale. Valoarea sa este una absolut incontestabilă și reprezintă în același timp unul dintre principalele motive pentru care Real Madrid rămâne una dintre cele mai periculoase echipe din lume în acest moment. 

Real rămâne o echipă capabilă să cucerească orice trofeu, inclusiv cel al UEFA Champions League

Dacă vrei să pui la pariuri pe Champions League, nu ar trebui să ignori Real Madrid în acest sezon. Argumente sunt destule. Vinicius Jr. este unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din lume, Carlo Ancelotti este un manager de clasă mondială, iar în defensivă oameni precum Toni Rudiger sau David Alaba aduc o siguranță extraordinară. De asemenea, pedigree-ul echipei în această competiție pe care a mai câștigat-o deja de atâtea ori vorbește de la sine și bagă spaima în adversari, fără îndoială. De asemenea, încearcă aplicația Sportingbet dacă vrei o experiență cât mai user friendly și lejeră pentru a plasa pariurile dorite. Însă înainte să faci asta, ar trebui să iei în considerare faptul că Real are un atacant extraordinar în lot care o transformă automat într-una dintre favorite: Karim Benzema, starul francez.

Benzema are o tehnică impresionantă, care îi permite să se descurce bine în orice situație. El este un jucător de echipă, care înțelege rolul său în teren și face tot ce-i stă în putere pentru a ajuta echipa să câștige. El a fost unul dintre principalii marcatori ai echipei în ultimii ani și a ajutat Real Madrid să câștige numeroase trofee, inclusiv UEFA Champions League de trei ori.

Cele mai citite articole

Benzema are o prezență impunătoare pe teren și poate face diferența în jocurile grele. El este un lider natural în teren și inspiră încredere în coechipierii săi. Acest lucru se reflectă în rezultatele echipei atunci când el joacă, deoarece Real Madrid are o rata mai mare de victorii și goluri marcate atunci când Benzema este pe teren.

În plus, Benzema are o mare experiență în fotbalul de top, având peste 500 de meciuri jucate pentru Real Madrid și peste 100 de goluri marcate pentru echipa națională a Franței. Acest lucru îi oferă un avantaj în fața adversarilor, deoarece știe cum să se adapteze la diverse situații de joc și cum să își folosească abilitățile sale fantastice.

Drept urmare, unul dintre principalele motive pentru care Real Madrid rămâne printre cluburile cu cele mai mari șanse să cucerească „urecheata” la finalul stagiunii este chiar prezența marelui francez Karim Benzema. Acesta este jucătorul pe care Ancelotti știe că se poate baza oricând și că va marca în cele mai importante momente pentru a scoate echipa din situații dificile.

sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Marbella de lux: Destinația supremă pentru călătorii glamour?

Articolul Urmator

5 moduri în care o operație de micșorare a sânilor te poate ajuta

Cele mai populare