Modele de rochii pe care le poți purta la nunțile din această vară

Vara este perioada în care au loc cele mai multe evenimente importanta din viața noastră sau a persoanelor apropiate nouă. Dacă te afli acum aici, cu siguranța ai primit și tu cel puțin o invitație la nuntă în această vară, iar împreună cu această invitație nu vine doar angajamentul de a fi prezentă și de a oferi un dar de nuntă, ci și să cauți piese vestimentare pentru familia ta și pentru tine, pentru o prezență admirabilă.

Este important să ții cont de cateva reguli de bază atunci când alegi o rochie pentru nuntă. În primul rând, alb poartă doar mireasa și ea trebuie sa fie în centrul atenției în această zi. Acest lucru nu înseamnă însă că trebuie sa te orientezi către o rochie care să nu te avantajeze sau să nu îți pună în evidență atuurile.

De asemenea, rochia pe care vei alege să o porți la nuntă depinde și de tipul acesteia: dacă va fi un eveniment restrâns sau de amploare (cu mulți invitați), dacă vei merge la toate cele trei momente ale nunții (cununie civilă, religioasă și petrecerea propriu-zisă), și, cel mai important, locația (dacă petrecerea va avea loc undeva în mijlocul naturii sau la un local elegant de tip ballroom). Indiferent de situație, va trebui să te îmbraci corespunzător, într-o rochie în care să te simți bine în primul rând. 

Așadar, îți prezentăm mai jos câteva rochii de nunta de la TREND LAND care sperăm să te ajute în căutarea ta. 

Cele mai citite articole

Cu o rochie neagră nu vei da niciodată greș! Aceasta va inspira întotdeauna eleganță și rafinament. Modelul prezentat mai jos este de asemenea, și foarte comod datorită croielii de care beneficiază. De asemenea, va complimenta orice tip de siluetă, astfel te va ajuta să poți ascunde anumite imperfecțiuni din zona taliei sau șoldurilor. Broderia din jurul bustului transmite un rafinament aparte. O poți purta atât la o nuntă de proporții, cât și la una mai restrânsă. În funcție de acest aspect o poți accesoriza însă diferit. 

Pentru o nuntă restrânsă, în grădină, avem modelul perfect – o rochie roz grenadine cu pliuri extrem de feminină și comodă, fiind confecționată din stofă fină, ușor elastică. Croiala tip cloș va pune într-o lumină bună orice conformație a corpului. O poți purta atât cu pantofi stiletto, cât și cu sandale lejere cu platformă, în funcție de stilul tău personal și de cum te simți cel mai bine. O rochie pe cât de simplă, pe atât de frumoasă!

O doamnă elegantă are nevoie de o rochie pe măsură. Voalul a fost și va fi mereu un material ce exprimă finețe și delicatețe. Rochia prezentată mai jos beneficiază de mâneci ample din voal, cu decupaje. Un model deosebit, ce-ți va scoate stilul rafinat în evidență. Rochia este disponibilă în mărimi mari. Modelul drept al croielii va avantaja fără îndoială doamnele mai plinuțe, deoarece rochia va urma linia corpului, fără să se muleze.

Doamnele au nevoie să arate și să se simtă bine în orice context, mai ales cel al unei petreceri elegante. Pe trendland.ro găsești o mulțime de rochii pentru nunțile din această vară, realizate din materiale de calitate și la prețuri accesibile.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

4 sfaturi pentru amenajarea unei bucătării practice

Articolul Urmator

Dezvoltarea copilului: cât de importante sunt jucăriile?

Cele mai populare