Principalele diferente intre programul Office 365 Business si Microsoft Office

Inca din primii ani de scoala, copiii invata sa foloseasca unele programe Microsoft pentru a-si face temele, pentru a crea proiecte, urmand ca aceste informatii sa se dovedeasca extrem de utile de-a lungul anilor de facultate, dar si la angajare. Practic, toti utilizatorii de laptopuri, computere desktop, dar si de alte dispozitive si gadgeturi moderne trebuie sa fie la curent cu modul de functionare al acestor programe.

Daca pana nu demult utilizatorii aveau strict posibilitatea de a se conecta la aceste programe folosind serviciile Microsoft cu licenta, acum au posibilitatea de a achizitiona un pachet Office 365 la pret avantajos, pe care sa il poata folosi in scop personal sau profesional.

Ce aduce nou sistemul Office 365 in comparatie cu Microsoft 2019?

Office 365 este un serviciu care asigura cele mai noi instrumente de productivitate de la Microsoft. Planurile Office 365 sunt de la cele mai mici, pentru utilizarea personala sau la domiciliu, pana la cele mai mari, pentru firme mici si medii, organizatii non-profit, scoli sau intreprinderi foarte mari.

Important este ca planurile Office 365 pentru utilizarea personala includ aplicatiile cu care utilizatorii deja s-au familiarizat, precum PowerPoint, Word si Excel. De asemenea, acestia pot obtine caracteristici de stocare online suplimentare si de conectare la Cloud care permit colaborarea in documente si fisiere in timp real.

Gratie unui astfel de abonament, utilizatorii vor beneficia de cele mai noi caracteristici, remedieri si actualizari de securitate, dar si de asistenta tehnica permanenta si gratuita. Plata abonamentului poate fi efectuata lunar sau anual, in functie de preferintele clientului, iar majoritatea planurilor Office pentru firme, scoli sau organizatii non-profit au aplicatii direct instalate, precum si planuri de baza, care includ stocare de fisiere si e-mail.

Pe de alta parte, Microsoft Office 2019 este o achizitie unica, ceea ce inseamna ca utilizatorul plateste o singura data, in avans, pentru a obtine aplicatii Office pentru calculator, care sunt disponibile atat pentru PC, cat si pentru Mac. Cu toate acestea, Office 2019 nu are optiuni de upgrade, ceea ce inseamna ca urmatoarea miscare este achizitionarea programului la pret intreg.

Informatiile prezentate duc la concluzia ca alegerea tipului de abonament Office 365 nu este o atat de mare provocare. Este important ca utilizatorii sa stie ca versiunea Office 365 va fi in permanenta imbunatatita, ca vor primi toate caracteristicile si actualizarile recente, dar si remedieri ale erorilor si actualizari de securitate. In plus, pachetul Office 365 ofera utilizatorilor posibilitatea de a se conecta de pe mai multe dispozitive, indiferent unde s-ar afla, inclusiv de pe PC, computere Mac, telefoane mobile si tablete.

Nu in ultimul rand, Microsoft Office 365 Business este disponibil in mai multe variante: si anume pachetul simplu, Business Premium si Business Essentials cu angajament anual, fiecare dintre aceste pachete fiind ideal pentru firme mici, mijlocii si mari, pentru companii ce activeaza in diferite domenii pe piata din Romania si care doresc o mai multa lejeritate si performanta pentru angajati.

Articolul Anterior

Ce sa faci atunci cand vrei sa mai dai o sansa relatiei de cuplu in impas?

Articolul Urmator

De ce să folosești peleți pentru încălzire?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *