Proaspăt student și nu știi de ce ai avea nevoie? Iată 5 articole care reprezintă o necesitate în studenție!

Studenție, studenție, dulce studenție.. Una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții unui om, așa ar putea fi definită studenția. Acel moment în care, mai ieri, copilul, se desprinde de căldură familiei și pornește în viață. Că orice alt început de drum, proaspătul student are anumite nevoi astfel încât, noul mediu în care trăiește,dar și confortul  să fie cât mai asemănător cu cel de acasă. Ești la început de drum și nu știi ce ti-ai putea lua de acasă astfel încât să îți creezi un mediu cât mai familiar de cel lăsat în orașul natal? 

La început de drum și puțin confuz? Iata 5 lucruri care reprezinta o necesitate pentru o studenție confortabilă!

  • Imprimantă

Viața de student implică  multă distracție însă, să nu uiți niciodată realul scop pentru care te afli acolo. Activitatea universitară va fi plină de cursuri, seminarii și laboratoare, iar toate acestea vor implică studiul unei cantități uriașe de informație. Așadar, pentru a-ți ușura muncă și a evita costurile suplimentare, recomandat este să-ți achiziționezi propria imprimantă, pe care să o utilizezi oricând ai nevoie.

  • Frigider

Fie că este vorba de mame sau bunici, toate aceste persoane speciale ale vieții tale vor avea constant tendința de a-ți trimite o cantitate uriașă de provizii alimentare. Astfel, Un MUST HAVE al oricărui student este un frigider propriu, pentru a scapă de grijă depozitării acesteia în condiții optime. Indiferent de dimensiune, brand sau culoare, frigiderul va fi cea mai bună investiție dintre toate cele pe care le vei face la începutul noii tale vieți de student. Dacă încă te întrebi ce îți trebuie la cămin sau în chirie, asigură-te că în capul listei va fi frigiderul.

  • Tacâmuri

Că și continuare a poveștii narate anterior, tacâmurile reprezintă și ele o importanță majoră în povestea bucatelor. Odată ajuns la cămin, asigură-te că ai tot ceea ce îți trebuie la capitolul tacâmuri, fie că vorbim de furculițe, cuțite și linguri sau poate chiar și de oale, cratițe și farfurii. Ai grijă să nu exagerezi cu numărul acestora, însă asigură-te că ai cel puțin un element din fiecare. 

  • Cuptor cu microunde

La capitolul electrocasnice, cuptorul cu microunde ocupă un rol esențial când vine vorba de prepararea mâncării sau mai bine zis, încălzirea bucatelor primite de acasă. În viața de student, în care timpul este încărcat ba cu activitatea universitară,ba cu activități recreative, cuptorul cu microunde reprezintă varianta optimă de a rezolva problema încălzirii mesei.

Ușor de utilizat și foarte util, este un element ce nu trebuie să lipsească din camera ta de cămin.

  • Cană electrică

Utilă la prepararea cafelei sau a ceaiului de dimineață, cană electrică face parte din aparatură care nu ar trebui să o omiți în lista de cumpărături. Practică și ușor de utilizat, această te va scuti de folosirea plitei electrice. Doar apăsând pe un buton, cană îți va încălzi chiar și doi litri de apă. Poți prepara orice cu ajutorul ei, de la ceai până la o supă rapidă. Așadar, nu ezită să o cumperi.

Dacă și tu eșți un proaspăt student și nu prea ai idee ce ar trebui să îți pui în bagaj pentru viața de cămin, lasă-te inspirat de articolele prezentate de mai sus și pornește în aventura vieții tale pregătit!

sursa foto: unsplash.com

Articolul Anterior

4 minerale esențiale sănătății organismului uman

Articolul Urmator

Ce piese de schimb poti gasi pe net pentru masina ta agricola?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *