Produse disponibile in exclusivitate , magazinul care depune eforturi pentru ca toti romanii sa aiba acces la tehnologie de ultima generatie

Pe Quickmobile găsești o selecție impresionantă de telefoane, accesorii, laptopuri, tablete, gadgets, wearables și cam tot ce îți poți imagina pentru o viata super conectata la tehnologie.

Produsele disponibile momentan în exclusivitate la Quickmobile sunt noile laptopuri Macbook Pro 16 inch, Macbook Pro 14 inch 2021 si castile Apple Airpods generatia 3.

Modelele MacBook Pro din 2021 vin în opțiuni de dimensiune de 14,2 inch și 16,2 inch și sunt echipate cu ecrane mini-LED, mai multe porturi, memorie de până la 64GB și cipuri Apple silicon mai puternice, M1 Pro și M1 Max. Pe scurt, sunt cele mai bune modele de MacBook Pro până în prezent.

Din punct de vedere al designului, noile modele MacBook Pro arată similar cu modelele mai vechi, dar sunt mai groase și mai grele, cu un design mai rotunjit în colțurile de jos. Argintiu și gri sunt singurele opțiuni de culoare disponibile.

Există o tastatură complet neagră care elimină Touch Bar, adăugând în locul ei un rând de taste funcționale de dimensiune completă. Există, de asemenea, un buton Touch ID mai mare cu un senzor de amprentă circular, cu Touch ID folosit pentru a debloca Mac-ul, a autentifica achizițiile și a înlocui parolele. Sub tastatură, există un trackpad mare Force Touch.

Din punct de vedere al designului, noile modele MacBook Pro arată similar cu modelele mai vechi, dar sunt mai groase și mai grele, cu un design mai rotunjit în colțurile de jos. Argintiu și gri sunt singurele opțiuni de culoare disponibile.

Există o tastatură complet neagră care elimină Touch Bar-ul, adăugând în locul lui un rând de taste funcționale de dimensiune completă. Există, de asemenea, un buton Touch ID mai mare cu un senzor de amprentă circular, cu Touch ID folosit pentru a debloca Mac-ul, a autentifica achizițiile și a înlocui parolele. Sub tastatură, există un trackpad mare Force Touch.

Cele mai citite articole

Pentru a găzdui noile cipuri M1 Pro și M1 Max, modelele MacBook Pro au un design termic rearhitectat care poate mișca cu 50% mai mult aer decât versiunea din generația anterioară. Designul termic oferă performanță susținută, menținând în același timp mașina rece și silențioasă. Apple spune că ventilatoarele nu se vor activa pentru majoritatea sarcinilor de zi cu zi.

 Apple Macbook 2021 (16 inch) și Apple Macbook 2021 (14 inch) se află în stoc.

Apple a dezvăluit în octombrie 2021 și a treia generație de AirPod-uri, care prezintă prima schimbare de design a AirPod-urilor de la introducerea lor în 2016.

Există un senzor de forță încorporat în tulpina castilor pentru controlul fizic asupra redării media și activarea Siri. AirPod-urile sunt rezistente la transpirație și apă cu un rating IPX4, iar carcasa de încărcare pentru AirPods este de asemenea rezistentă la apă.

 Alături de Adaptive EQ, AirPod-urile acceptă sunet spațial cu urmărire dinamică a capului, la fel ca și căștile mai scumpe AirPods Pro și AirPods Max de la Apple. Există un nou senzor de detectare a pielii care poate spune dacă AirPod-urile sunt în ureche sau într-un buzunar, iar redarea este întreruptă când sunt scoase.

 AirPod-urile au toate aceleași configurații „magice” și folosesc funcții cu asociere cu o singură atingere, comutare rapidă a dispozitivului și suport pentru partajarea audio.

Durata de viață a bateriei a fost îmbunătățită semnificativ, iar AirPod-urile de a treia generație oferă șase ore de ascultare sau patru ore de convorbire cu o singură încărcare. O funcție de încărcare rapidă oferă o oră de viață a bateriei cu cinci minute de încărcare.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

10 vitamine și suplimente alimentare recomandate în timpul sarcinii

Articolul Urmator

Soarele și producția de energie electrică prin mijloace nepoluante

Cele mai populare