Top 5 argumente pentru care Albena este stațiunea perfectă să-ți petreci concediul în 2021

Acum este momentul propice pentru a-ți stabili destinația pentru concediul din vara anului 2021. În funcție de buget, numărul de membri care merg în vacanță, tipul mijlocului de transport pe care îl vei folosi pentru ajunge acolo, activitățile pe care plănuiești să le realizezi, precum și de alți factori, destinată ta perfectă de vacanță Bulgaria all inclusive este: Albena!

Top 5 argumente care poziționează Albena în topul preferințelor turiștilor în 2021

Soare intens, mare liniștită cu apă ce are o adâncime mică, una dintre plajele cu nisip fin și mereu curate, spații de joacă și de distracție la tot pasul, facilități de cazare pentru orice buget și un loc din care poți merge în explorarea Bulgariei – aceasta ar fi definiția Albenei. Cu toate acestea, această destinație turistică înseamnă mult mai multe, așa că am ales pentru tine un top cu 5 argumente care pledează în favoarea acestei stațiuni bulgare de la malul Marii Negre.

  1. Destinația perfectă pentru orice familie

Imediat ce accesezi hotel Com Albena o să remarci multitudinea ofertelor de cazare all-inclusive pentru familii. Facilitățile de cazare sunt orientate către oferirea acestui tip de distracție pentru familiile cu copii, punându-le acestora la dispoziție piscine interioare special amenajate, aqua-park-uri, spații de joacă și locații amenajate pentru familiile cu copii mici. În plus, în cadrul meniurilor hotelurilor sunt incluse și preparate care sunt concepute pentru cei mici, așa că, dacă vrei să mergi cu familia și copiii în vacanță, aceasta este destinația ideală.

  • Numeroase opțiuni de relaxare în cadrul stațiunii

Cu siguranță că prezența bibliotecilor pe plajă (proiect lansat în 2013) și a schimbului cultural este un bun exemplu în favoarea diversității modalităților de relaxare ce sunt disponibile în Albena. Cu un portofoliu ce include peste 6000 de volume ce sunt disponibile în 15 limbi internaționale, acest mod de petrecere a timpului liber pe plajă este cât se poate de original. Pasionații de sport și mișcare au la îndemână o multitudine de variante de distracție, iar cei care vor să interacționeze cu atracțiile locale au la dispoziție podgoriile de la Kranevo și atelierele meșteșugărești din zonă.

  • Distanța perfectă față de principalele atracții de pe litoralul bulgăresc

Albena este poziționată la o distanță confortabilă față de Balcic (12 km) și Varna (25km), două dintre orașele cu o bogată ofertă culturală și istorică de pe malul Marii Negre. În plus, de aici, unui turist îi este foarte ușor să ajungă la Cap Caliacra, unul dintre cele mai importante puncte de atracție turistică din perspectivă istorică.

  • Parcul Național “Baltata”

Una dintre zonele verzi de la litoralul Bulgariei, această rezervație naturală reprezintă un parc unic în Europa de Est. Cei interesați de mișcare și de explorare au la dispoziție zone vaste pentru a se bucura de pasiunea lor, prilej cu care pot descoperi o varietate de plante. Mai mult decât atât, cei dornici de liniște vor avea parte de cele mai bune condiții de relaxare în Albena.

  • Cazare pentru orice buzunar

În zonă sunt disponibile spații de cazare variate, de la vile și apartamente și până la hoteluri de 3-5 stele. Ofertele din extra-sezon sunt foarte accesibile, dar nici prețurile din timpul sezonului nu sunt atât de scumpe. În fapt, cazarea și masa se numără printre cele mai ieftine opțiuni de pe litoralul bulgar, mai ales în comparație cu Golden Sands sau Sunny Beach.

Dacă vrei să mergi în vacanță în 2021, atunci Albena constituie destinația ideală pentru tine!

Articolul Anterior

Sfaturi pentru a evita accidentele la locul de muncă

Articolul Urmator

Beneficiile acidului hialuronic pentru femeile cu vârsta 30+

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *