Top extra opțiuni de interior la modelul Mercedes EQS

Confortul și dotările de interior, elementele de design, devin din ce în ce mai importante pentru cei care achiziționează automobile Mercedes. Noile modele Mercedes GLA și EQS sunt dotate cu cele mai noi tehnologii, care asigură confortul șoferului și al pasagerilor, oferind un design interior inovator și modern.

Modelul Mercedes EQS nu mai are nevoie de prezentare, este deja cel mai cunoscut și îndrăgit model electric din clasa sa.  Toți dealerii auto sunt încântați să prezinte clienților aceste modele, iar pachetele de dotări pentru confort și opțiunile pentru designul interior atrag și mai mult admiratorii brandului Mercedes. 

La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în Arad, Timișoara, Deva, Sibiu și Suceava, poți cere sfatul consilierilor specializați, pentru a alege cel mai potrivit model Mercedes. 

Pachet confort  pentru scaunele din spate


Acum te poți bucura de cel mai bun confort posibil. Chiar și locurile din spate beneficiază de scaune multicontur. Poziția optimă de șezut este completată cu efectul reconfortant oferit grație programelor variate de masaj. Un plus de confort îl reprezintă și încălzirea în scaune, cu răspuns rapid și încălzire în zona cefei, pentru o stare de bine în cursul călătoriilor în zilele reci. 

Noul Mercedes  EQS are scaunele din spate prevăzute cu tetiere confortabile și climatizare în interior. Pachetul confort este completat de o cotieră confort, un suport aflat în spate pentru a susține două pahare și un sistem integrat de încărcare inductivă, destinat dispozitivelor mobile.

Cele mai citite articole

Modelul Mercedes EQS electric  are de asemenea scaunele din spate reglabile electric, care conțin airbag-uri laterale și facilități MBUX pe tabletă.

Pachet ENERGIZING față


Acest pachet îți oferă confort și îți revigorează simțurile. Echipările premium sunt completate de cele mai noi tehnologii, cu inteligență inovatoare. Răsfățul pe care îl trăiești la volanul noului Mercedes înseamnă lipsa stresului la volan, performanță mai bună și călătorii agreabile, pe orice distanță. Echiparea scaunelor, a bordului și a interiorului în ansamblu sunt gândite pentru a amplifica starea de bine. 

Pachetul ENERGIZING spate


Cu ajutorul pachetului  Energizing spate, confortul și relaxarea sunt oferite și pasagerilor de pe locurile din spate. Detaliile tehnice și funcționalitățile acestui pachet sunt destinate asigurării stării de bine a celor care călătoresc pe locurile din spate. Echipări premium completează acest pachet. Sistemul de climatizare, de încălzire, cotierele comode, suportul dublu pentru pahare, sunt menite să ofere cea mai plăcută călătorie, chiar și pe distanțe lungi. 

Pachetul AIR-BALANCE


Ambianța din interiorul vehiculului contează enorm și reprezintă un factor important de confort. Un parfum agreabil înlătură stresul la volan, aduce un plus de bună dispoziție. Pachetul Air Balance este creat pentru a oferi o experiență unică. Generatorul de parfum cu flacon se află la îndemână iar aromele le poți alege în funcție de preferințele tale. Ionizarea aerului din habitaclu contribuie la starea de bună dispoziție la volan prin îmbunătățirea calității aerului. 

Pachet piele Nappa Exklusiv


Confortul interior al noului Mercedes EQS este completat de tapițeria din piele. Pachetul exclusive oferă materiale de calitate superioară și detalii exclusiviste. Nappa Exklusiv oferă o relaxare de excepție, eleganță, stil aparte. 

Acum ambientul interior poate conține scaunele cu suport lombar gri Neva cu elemente albastru Biscaya și detalii ornamentale de nuanță auriu rose.  Cotiera din consola centrală  este fabricate din piele Nappa gri Neva, iar accentele decorative sub formă de catarame au un design inovator. Fiecare element de decor interior contribuie la o călătorie cât mai agreabilă, transformând șofatul într-o plăcere unică. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să alegi fermitatea potrivită a saltelei: 3 sfaturi

Articolul Urmator

Bijuterii cu perle: 5 idei de accesorizare

Cele mai populare