Un look la modă, de vacanță. Verificați cum să-l creați

Doriți să creați un aspect la modă, de vacanță, care să atragă atenția celor din jur? Avem câteva sfaturi pentru dvs. care vă vor face să ieșiți în evidență din mulțime!

Ce este un look la modă, de vacanță?

Atunci când completăm un dulap pentru o călătorie de vacanță, trebuie să fim atenți la o serie de factori. Îmbrăcămintea pentru acest tip de ocazie nu trebuie să fie doar la modă, ci și confortabilă și adaptată temperaturii de afară. Vara este perioada în care barurile de mercur sunt adesea la peste 30 de grade Celsius, mai ales când mergeți în unele dintre țările mai calde. Într-o astfel de situație, este de asemenea foarte important ca hainele să fie aerisite și realizate din materiale care lasă ușor să treacă aerul! De aceea, bazați-vă pe mărci cunoscute, apreciate și dovedite precum MANGO.

În sezonul curent, culorile pastelate și modelele marine sunt deosebit de populare. În multe magazine pot fi găsite, de exemplu, rochii cu dungi albe și albastre care se înscriu în această tendință.

Elemente obligatorii ale unui dulap de sărbători

Vara este momentul în care dezvăluim corpul. Prin urmare, din garderoba de sărbători nu trebuie să lipsească:

– rochiile scurte – o soluție grozavă care nu este doar confortabilă, ci și extrem de elegantă. Rochiile mini vă vor permite să mențineți un confort deplin și, în același timp, le puteți scoate rapid și ușor, de exemplu, pe plajă. Mai mult, într-o astfel de rochie riscul de supraîncălzire este mult mai mic;

Cele mai citite articole

– pantaloni scurți – acesta este un alt element obligatoriu al garderobei de vară pentru femei. Veți găsi o selecție largă de modele adaptate diferitelor siluete și gusturi, de exemplu la The North Face. Datorită pantalonilor scurți, puteți rămâne confortabil, de exemplu, în timpul plimbărilor pe jos lungi sau cu bicicleta;

– cămașă albă – aceasta este o soluție deosebit de la modă în acest sezon. O cămașă albă simplă poate fi purtată într-un mod tradițional sau, de exemplu, legată în jurul taliei, creând un aspect ușor de spălat. Vă garantăm că nu veți regreta că ați cumpărat!

Desigur, sugestiile de mai sus nu epuizează toate posibilitățile atunci când vine vorba de o ținută de vară pentru dumneavoastră. Totuși, acestea sunt opțiuni care ar trebui să fie în garderoba oricărei femei!

Costum de baie modern – cum îl alegem?

Când vine vorba de costume de baie, vă puteți dezlănțui în acest sezon: totul, de la simple costume de baie dintr-o singură piesă până la bikini clasici și costume de baie multicolore atrăgătoare sunt la modă! Dacă prețuiți clasicul, alegeți o ținută simplă, cu aspect universal. Daca vreți să ieșiți in evidență, alegeți un top cu volane sau un costum de baie dintr-o bucată, cu imprimeu tropical!

Accesoriile au importanță!

Nu uitați de accesorii. Vara merită să vă protejați capul de soarele arzător: o pălărie de paie cu boruri largi vă va ajuta. Când vine vorba de bijuterii, accesoriile destul de expresive sunt la modă în acest sezon. Cercei mari sau o brățară masivă, sunt exact ce trebuie!

Amintiți-vă că un look de vacanță nu ar trebui să fie doar elegant și la modă, ci și – și poate cel mai important – confortabil. Prin urmare, dacă nu vă simțiți bine într-un set de haine, alegeți o altă soluție – cu siguranță veți găsi ceva care să fie în concordanță cu ultimele tendințe și confortabil în același timp!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Află cum alegi un casino online

Articolul Urmator

Trei transferuri pe care ar mai trebui să le facă Manchester United pentru a se lupta la titlu în acest sezon

Cele mai populare