Trei transferuri pe care ar mai trebui să le facă Manchester United pentru a se lupta la titlu în acest sezon

Manchester United este în plină reconstrucție și asta deja nu mai miră pe nimeni. Realist vorbind, clubul este în reconstrucție încă de când a plecat marele Sir Alex Ferguson, cel mai mare antrenor din  istoria clubului, în 2013. De atunci, mai multe alegeri neinspirate pe banca tehnică au făcut din United un club care se scufundă în mediocritate, necâștigând niciun trofeu important în afară de Europa League cu Jose Mourinho pe bancă. 

Acestea fiind spuse, amatorii de pariuri sportive și-ar putea îndrepta atenția spre Old Trafford în acest sezon în contextul în care olandezul Erik ten Hag are de gând să facă o adevărată revoluție. Deja au sosit mai mulți jucători noi, însă se pare că transferurile vor continua. E o măsură logică, întreg lotul are nevoie de o schimbare majoră. Însă care sunt acele trei transferuri pe care United trebuie să le facă? 

Ce posturi trebuie ocupate pentru ca acest club să redevina din nou unul care se luptă cu adevărat la titlu?

Încă un fundaș central

Da, poate să pară dificil de înțeles la prima vedere, însă sosirea lui Lisandro Martinez, un jucător foarte bun de altfel, nu va fi suficientă. Celelalte variante ale lui United pentru a juca lângă Martinez în centrul apărării pur și simplu nu sunt suficient de valoroase. Realitatea este că Victor Lindelof este în continuare o dezamăgire, iar suedezul nu este capabil de un joc aerian suficient de bun pentru a face față în Premier League. Harry Maguire a avut un sezon demn de uitat stagiunea trecută și nu există niciun semn că ar urma o transformare cu adevărate mare în acest sezon. Tocmai de aceea, ar fi indicat ca United să se reorienteze spre un nou fundaș. Varane este unul dintre cei mai buni din lume, dar francezul e bătrân și predispus la accidentari, deci nu se poate baza nimeni pe el.

Un mijlocaș la închidere

Cele mai citite articole

Este absolut necesar ca transferul lui Frenkie de Jong să se concretizeze. Olandezul va aduce o creativitate extraordinară la mijlocul terenului, este capabil să țină de minge sub presiune și va deschide defensivele adverse prin pasele sale filrtante. De asemenea, în afară de olandez, United ar face bine să mai aducă un mijlocaș, mai degrabă cineva care să se concentreze pe defensivă tocmai pentru a-i oferi lui De Jong libertatea de a avansa pe teren.

Un atacant

Plecarea lui Cristiano Ronaldo pare iminentă și chiar dacă portughezul se va răzgândi și va rămâne pe Old Trafford, este vorba totuși de un jucător la 37 de ani. Nu te poți baza pe el că va juca meci de meci. Rămâne de văzut dacă ten Hag va reuși să îl transforme pe Martial după un pre-sezon foarte bune. Acestea sunt singurele două variante de atacanți de la United în acest moment: un fotbalist de 37 de ani care nu mai vrea să fie la club și un jucător care a avut parte de două sezoane de coșmar recent.

Așadar, United are nevoie de schimbări majore pentru a avea vreo șansă la titlu.

sursă foto: unsplash.com  

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Un look la modă, de vacanță. Verificați cum să-l creați

Articolul Urmator

Când să apelezi la o firmă de property management

Cele mai populare