Vrei să te simți ca într-un hotel de la lux chiar la tine acasă? Uite câteva schimbări pentru dormitorul tău!

Dormitorul este spațiul în care trebuie să te simți cât mai relaxat și odihnit, fiind spațiul tău intim, în care îți reîncarci bateriile înainte să revii la stresul cotidian. Totuși, un dormitor decorat într-un mod incorect te poate face să te simți chiar și mai obosit decât înainte. Există câteva trucuri pentru a-ți transforma dormitorul într-o cameră dintr-un hotel de lux, pentru a te simți mereu ca în vacanță. Vrei să descoperi care sunt acestea?

Uite schimbările necesare pentru a transforma dormitorul tău într-un spațiu de lux!

 ·      Luminile

Cel mai important aspect pentru a obține efectul de lux al unui hotel în propriul dormitor este legat de luminile ambientale. Acestea trebuie să vină de jos sau de la nivelul tău atunci când stai în pat. Poți opta pentru lămpi așezate pe noptiere sau chiar pentru lustre care sunt agățate de o parte și de alta a patului. Un lucru esențial este faptul că lumina trebuie să fie una caldă, însă forma lustrelor sau a lămpilor este irelevantă, depinzând doar de preferințele tale și de decorul dormitorului în sine.

·      Lenjeria

Importanța unui set de lenjerie de pat de calitate este enormă, schimbând complet atât aspectul camerei, cât și calitatea somnului. Investește într-un set de calitate, într-o culoare calmantă, fie alb, fie pământiu, care să se potrivească în dormitor, fără modele care să obosească sau să încarce prea tare camera. Caută mereu cea mai bună calitate când vine vorba de piese și alege pilotele de pat de pe horecatex.ro, care produc efectul de cameră de hotel atât de dorit. De asemenea, asigură-te că și salteaua este una bună, eventual cu spumă de memorie, ca să îți ofere odihna binemeritată pe timpul nopții.

·      Covorul

Ultimul aspect de luat în considerare, care produce o schimbare enormă într-un dormitor este reprezentat de covor. Este adevărat că un covor de dimensiuni mai mari este mai scump, însă merită investiția, oferind o cu totul altă atmosferă în dormitor. Acesta trebuie să fie destul de mare ca să ajungă de ambele părți ale patului, dar și prin fața patului, astfel încât să poți pune picioarele pe covor, nu doar pe colțurile sale. Acest detaliu nu numai că are valoare estetică, dar te va ajuta să te simți mai confortabil în propriul dormitor, ba chiar să te simți ca într-o continuă vacanță.

Vacanțele sunt cele mai așteptate momente ale anului, însă nu este corect să trebuiască să ai acel sentiment de relaxare și odihnă doar atunci când pleci în concediu. Obține acest efect chiar la tine în dormitor prin implementarea schimbărilor descrise mai sus și vei vedea cum calitatea vieții tale se va îmbunătăți. Spațiul în care îți petreci timpul este extrem de important, având un impact asupra stării tale de spirit, așa că investește în fericirea ta și transformă-ți dormitorul într-o cameră de hotel de lux, doar prin câțiva pași simpli și ușor de pus în practică.

Sursa foto: pexels.com

Articolul Anterior

3 tipuri de venituri cu care poti accesa un credit imobiliar

Articolul Urmator

4 metode care vă ajută să faceți față stresului de la munca de acasă

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *