Zi specială în doi: Cum te îmbraci pentru ocazie?

Îți place să-ți arăți afecțiunea față de persoană iubita? Deși acest lucru se poate realiza ușor prin diferite gesturi, poți încerca să porți haine similare cu ale partenerului. Fie că-ți place să alegi aceleași haine sport pentru o plimbare în parc sau să creezi un outfit elegant pentru o ocazie specială, ai o mulțime de variante inspirate.

Dacă vrei să organizezi o zi specială în doi, iată cum poți să te îmbraci în cuplu, pentru un succes garantat!

Investește într-un un trening de cuplu

Ca să-ți demonstrezi atașamentul față de partener, merită să investești în articole vestimentare identice. Prin urmare, inspiră-te din modelele de treninguri de cuplu, în nuanțele voastre preferate. Pe lângă culorile care vă plac, acordă atenție și materialelor! Ar fi bine să optezi pentru treninguri din materiale care rezistă în timp, precum bumbacul de calitate.

Treningul este o piesă vestimentară sport care nu se va demoda niciodată și este ideală pentru un cuplu activ, care adoră să se plimbe. Pentru continuitatea acestei ținute, poartă și pantofi sport în aceeași culoare cu modelul partenerului.

Alege piese casual asemănătoare cu ale partenerului

În afară de trening, ai și varianta de a purta piese casual asemănătoare cu ale partenerului, în varianta feminin versus masculin. De pildă, o ținută casual pentru femei se obține rapid, cu ajutorul unei perechi de jeanși, alături de o cămașă albă și mocasini sau teniși. 

Ținuta masculină se poate compune din aceleași piese vestimentare intr-o gamă similară de culori sau în nuanțe diferite.

Menține un echilibru cromatic

Cele mai citite articole

Un cuplu fericit se poate bucura de outfituri care să respecte un echilibru cromatic. În acest fel, va fi creativ și interesant să jonglați cu nuanțele culorilor unei ținute. Femeile pot opta pentru o ținută compusă din piese albastru deschis, în timp ce domnii au la îndemână nuanțe mai intense de albastru.

Același principiu se poate aplica în cazul oricărei culori, atât timp cât te simți confortabil să te asortezi cu partenerul.

Îmbracă-te în nuanțe complementare

Într-un cuplu, poți obține o ținută cu elemente de culori complementare. Cele mai populare și îndrăznețe sunt combinațiile de portocaliu și albastru, roșu și verde sau galben și violet. Aceste variante sunt ideale pentru un cuplu nonconformist, care vrea să iasă în evidență.

Dacă nu ești suficient de curajos să încerci aceste combinații, alege ținute monocrome pentru amândoi, în nuanțe asemănătoare.

Ține cont de eveniment

Nu vei da greș dacă te îmbraci la fel într-un cuplu, dar ține cont de evenimentul la care participi. Mergi să vezi o piesă de teatru alături de persoana iubita? O doamnă poate opta pentru o rochie drăguță, în timp ce bărbatul poate să îmbrace pantaloni, cămașă, jachetă și eventual, o cravată.

Nu ar fi potrivit că femeile să fie elegante pentru o astfel de ocazie, în timp ce bărbații apelează la tricou, pantaloni scurți și sneakersi. Scopul este simplu: în cuplu, merită să folosiți haine care au același nivel de formalitate. Nu este recomandat că unul dintre parteneri să se îmbrace sport, iar celălalt foarte elegant.

În final, nu ezita să-ți întrebi partenerul despre ținuta pe care vrea să o îmbrace atunci când ieșiți împreună. Fii deschis la dorințele sale și ține cont de păreri, până ajungeți la un numitor comun.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

3 activități creative pe care să le încerci și tu

Articolul Urmator

10 reguli pe care le respectă pariorii

Cele mai populare