6 surprize pe care le poți oferi pentru Calendarul de Advent

Calendarul Advent marchează zilele de la începutul lunii decembrie și până la mult așteptata festivitate a Crăciunului. În trecut, persoanele notau cu cretă pe ușa de la intrare sau aprindeau câte o lumânare în fiecare zi până la Crăciun. În prezent, majoritatea persoanelor aleg să dăruiască celor dragi cadouri inedite, pentru momente fericite și călduroase chiar în cea mai friguroasă lună din an!

Dacă vrei să oferi persoanelor dragi cadouri pentru Calendarul Advent, atunci iată 6 surprize cu care nu vei da greș!

Cosmetice și produse make-up

Unele dintre cele mai îndrăgite cadouri pe care le poți oferi pentru Calendarul Advent sunt cosmeticele și produsele make-up. Ele sunt ideale pentru femei, bărbați și cei mici deopotrivă. De exemplu, dacă vrei să-i faci această surpriză prietenei tale, atunci îi poți oferi machiaje și parfumuri în format mini, ideale pentru utilizarea lor acasă sau în călătorii. Pe de altă parte, pentru bărbați poți alege produse pentru îngrijirea tenului și corpului, precum gel de duș, after shave, creme de față, etc.

Dulciuri

Indiferent de vârsta sau personalitatea celui căruia vrei să-i oferi cadoul, îi vei cuceri imediat inima cu un Calendar Advent plin de dulciuri care mai de care mai delicioase! De exemplu, într-una din zile îi poți pune ciocolata sa favorită, iar în altă zi poți adăuga o punguță plină de migdale. Astfel, sărbătoritul se va putea bucura de o varietate extinsă de gustări, alimente sănătoase, ciocolată, sucuri și snacksuri.

Cărți

Dăruiește 24 de cărți pentru cei dragi pentru a se bucura de comorile narative ale acestora până la sosirea Crăciunului. Este un cadou ideal pentru cei mici! Îți va fi ușor să alegi povești celebre, cărți cu ilustrații și chiar ghiduri practice pentru ca cei mici să-și dezvolte abilitățile. Iată doar câteva recomandări:

  • Poveste de iarnă – Dawn Casey, Zanna Goldhawk,
  • Toată lumea la culcare – Joëlle Tourlonias, Susan Niessen,
  • Minunata aventură a lui Toni – Steve Smallman,
  • Măgărușul și îngerașul – Otfried Preußler,
  • 365 de lucruri de creat și confecționat – Minna Lacey,
  • Enciclopedia copilului deștept – autor colectiv,
  • Descoperă natura – Usborne Books.

Accesorii pentru casă și obiecte vestimentare

Există numeroase cadouri, de dimensiuni mici, care vor încânta privirile tuturor și care vor fi utile pentru ei și pentru casă deopotrivă. De exemplu, drept obiecte vestimentare poți oferi: bijuterii, ciorapi, cravată, curea, portofel pentru monede, ochelari de soare, iar pentru accesoriile de casă: decorațiuni de birou, calendare, lumânări și bețisoare parfumate.

Mesaje simbolice

Creează un borcan cu tematica festivităților de iarnă și îndeasă în acesta cele mai drăguțe mesaje care-ți vin in minte, conversații pe care le-ai avut în trecut cu persoana căreia îi oferi Calendarul Advent, mesaje motivaționale, sfaturi practice, și notează pe acestea un număr de la 1 la 24, astfel încât să fie deschise în ordinea dorită.

Combină cadourile

Un Calendar Advent nu este necesar să ofere sărbătoritului doar o singură categorie de produse, ci le poate cuprinde pe toate! Fiecare zi va descoperi o nouă surpriză de care să se bucure. Va aprecia mult mai mult cadourile și va fi mândru de persoanele care-l înconjoară, respectiv de tine. 

Iată deci ce ar putea cuprinde punguțele pe care le oferi: ciocolată, parfum, un gând sau un mesaj simbolic, o sticlă de vin pentru adulți sau o ciocolată caldă și ceai pentru cei mici, o carte, un produs make-up sau cosmetice, o plantă, bețișoare parfumate pentru casă, dulciuri, mănuși, etc. Lista se continuă cu produse unice, sau chiar poți repeta primele cadourile oferite deja!

Deoarece fiecare nouă zi trebuie începută cu zâmbetul pe buze, cadourile Calendarului Advent îi vor face pe cei dragi ție foarte fericiți și plini de optimism. Alege din surprizele prezentate sau combină-le și oferă-le acestora cadourile simbolice și speciale!

Articolul Anterior

Care sunt cele mai bune materiale pentru ținutele de iarnă

Articolul Urmator

Microfonul directional – pentru detectivi sau pentru uz personal?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *