Smartphone second-hand: ce model cumparam in 2023?

Care sunt cele mai interesante modele de telefoane second-hand ale momentului? In zilele noastre, oricine isi poate oferi un smartphone performant la un pret excelent, alegand varianta second hand.

Preturile la smartphone-urile premium au urcat ametitor in ultimii ani si principalii constructori de pe piata nu ezita sa depaseasca bara de 1000 de euro. Sa luam ca exemplu constructorul Apple. In 2010, iPhone 4 afisa un pret de 519 euro. Disponibil incepand cu anul 2019, iPhone 11 Pro a scos din buznarele doritorilor suma de 1159 de euro. 

Nu toti isi permit sa cheltuie sume mari pe telefoane noi prefera sa opteze pentru telefoane second hand. Astfel, persoanele interesate de telefoane Huawei second hand sau de alte marci vor afla in cele ce urmeaza care sunt cele mai interesante modele de smartphone-uri second hand in 2023.

Marca telefonului

Exista in zielle noastre zeci de marci de smartphone-uri. Cand vine vorba de smartphone-uri second hand trei constructori se fac in special remarcati si asta din motive lesne de inteles. 

Telefoane iPhone second hand

Cele mai citite articole

Apple a fost printre primii constructori care a scos pe piata propriul circuit de telefoane reconditionate si second-hand ceea ce a contribuit remarcabil la dezvoltarea pietei. Telefoanele iPhone second hand beneficiaza de preturi mult mai atractive decat in momentul lansarii.

Telefoane Samsung Galaxy second hand

Cel mai mare vanzator de telefoane de pe piata figureaza bineinteles pe lista marcilor de privilegiat cand vine vorba de achizitionarea unui smartphone second-hand. Gama premium Galaxy este mult mai accesibila ca pret pe piata second hand.

Telefoane Huawei second hand

Cel mai mare constructor chinez de telefoane inteligente de pe piata este in egala masura cautat si cand vine vorba de telefoane second-hand. Chiar daca propune deja smartphone-uri noi la tarife abordabile decat concurentii, telefoanele Huawei sunt si mai accesibile datorita pietei second-hand.

Principalul si cele mai important avantaj de care ne bucuram atunci cand optam pentru un telefon second hand este acela ca economisim bani. Economia este una mai mult decat semnificativa. Spre exemplu, un Samsung Galaxy S21 Ultra 5G cu o memorie de 128 GB se vine nou la un pret de 5100 de lei in timp ce acelasi model se vinde la mana a doua cu 4000 de lei.

Cele mai citite articole

Share your love