Cadouri speciale pe care le poți cumpăra chiar dacă ai un buget redus

Un dar făcut unei persoane importante din viața ta nu trebuie să fie scump, ci oferit din suflet. Există cadouri speciale pe care le poți face chiar și atunci când nu dispui de un buget foarte mare de cumpărături și uneori sunt mai apreciate decât obiectele costisitoare. Tot ce trebuie să faci este să-ți pui imaginația la bătaie și să identifici câteva lucruri care ar putea să o facă fericită pe persoana căreia vrei să-i faci un cadou. Gândește-te care îi sunt pasiunile și hobby-urile, dacă e o fire veselă și sociabilă sau mai degrabă liniștită și retrasă. În acest mod, vei reuși să găsești darul perfect, chiar și atunci când ai un buget redus. 

Iată câteva idei de cadouri speciale cumpărate cu buget redus:

Cărți

Cea pe care vrei să o surprinzi îți este prietenă, sora, mama sau o colegă de birou? Caută cadouri pentru femei care să se potrivească atât personalității persoanei respective, cât și relației pe care o ai cu ea. O carte este o idee excelentă pentru a face un cadou special, pe care îl vei cumpăra cu buget redus. Ideea este să reușești să identifici titlurile potrivite pentru fiecare în parte, iar aici te vor ajuta hobby-urile. Dacă prietena ta e pasionată de călătorii, oferă-i o carte despre cele mai frumoase orașe de vizitat în Europa. Mama sau sora ta sunt firi pragmatice? Atunci cărțile de dezvoltare personale sunt perfecte pentru ele. Și un roman de dragoste sau cel mai recent bestseller pot fi de asemenea idei de luat în seamă atunci când vrei să dăruiești cuiva o carte. 

Accesorii 

Femeile adoră accesoriile, fie că vorbim de curele, eșarfe sau bijuterii din materiale inoxidabile. Cadou util și destul de accesibil la preț, un accesoriu este întotdeauna binevenit pentru a completa o ținută. Optează pentru curele din piele naturală, bijuterii de calitate, din materiale inoxidabile, în loc de cele prețioase, care sunt ceva mai scumpe, sau pentru o eșarfă fină din mătase. Bijuteriile din oțel inoxidabil sau zirconiu sunt la mare modă de câteva sezoane încoace și înlocuiesc cu succes aurul sau argintul. Și gențile intra pe lista cadourilor speciale, mai ales dacă optezi pentru una pictată manual. La obiectele handmade, însă, prețul poate crește. 

Cosmetice

Femeile adoră cremele, loțiunile de corp și gelurile de duș parfumate, așa că un set care să cuprindă mai multe cosmetice poate reprezenta un cadou deosebit. Și săpunurile naturale, care miros divin sau parfumurile pentru casă reprezintă, de asemenea, idei de luat în calcul. Poți alege diverse arome, de la lavandă, trandafir, vanilie sau chiar ciocolată. 

Tricouri personalizate

Cadourile personalizate nu sunt deloc costisitoare și sunt de mare impact. Ce zici de un tricou cu o fotografie sau un mesaj amuzant imprimat? Alege un astfel de dar doar dacă persoana căreia i-l oferi îți este destul de apropiată. Imprimă o imagine cu voi, o poreclă, un mesaj motivațional sau unul care să-i stârnească râsul ori de câte ori îl poartă. 

Huse pentru telefonul mobil

Oricine are un telefon mobil în zilele noastre, iar accesoriile pentru gadgeturi sunt întotdeauna cadouri utile și binevenite. O husă de mobil este cea mai la îndemână, nu costă mult și este utilă. Asigură-te că știi exact modelul telefonului înainte de a cumpăra husa. Alege una simplă, într-o singură culoare sau cu diverse modele, în funcție de ce consideri că i-ar plăcea persoanei care o primește. Deși va fi un cadou cumpărat cu buget redus, asigură-te că este totuși dintr-un material de calitate, durabil și bine finisat. 

Cadourile cele mai frumoase sunt acelea oferite din suflet, nu neapărat obiecte pe care ai dat o avere. Inspiră-te din sugestiile de mai sus sau găsește propria idee de cumpărat cu buget redus. 

Articolul Anterior

4 soluţii pentru a te bucura de răcoare vara, fără aer condiţionat

Articolul Urmator

Ce implică hipnoza regresivă și la ce te ajută?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *