Ce implică hipnoza regresivă și la ce te ajută?

Atunci când participi la ședințe de hipnoză regresivă trebuie să înțelegi încă de la început că aceasta nu este o terapie rapidă, de o oră și este cu mult diferită față de ședințele de hipnoză clinică. Procesul este unul complet și este ținut unu la unu între hipnoterapeut și pacient, fără să mai fie implicată și o altă persoană. O astfel de sesiune poate să dureze chiar și 5 ore. Întregul proces are două părți, fiind format din interviul care poate dura chiar și două ore și o altă parte care este reprezentată de hipnoza în sine și care poate să dureze undeva la 3 ore.

Cum încep ședințele de hipnoză regresivă

Primul pas într-o astfel de ședință este acasă, unde va trebui să treci pe o hârtie o listă de întrebări pentru care vrei să aflii răspunsul. Aceste întrebări pot să acopere orice subiect, începând cu relațiile personale și cariera ta profesională și ajungând până la probleme care sunt legate de sănătate și chiar pentru a descoperi sensul și scopul vieții. Poți întreba care este scopul tău pe Pământ, de ce ai ales să te naști aici, ce destin ai și care sunt motivele generatoare de probleme de sănătate. De asemenea, poți afla și soluții pentru astfel de probleme.

Citeste si articolul despre cum sa scapi de teama de abandon

Cum decurge interviul în ședințele de hipnoză regresivă?

Pasul doi este reprezentat de interviu care poate să dureze chiar și două ore. La interviu vei împărtăși toate situațiile și problemele cu care te confrunți, inclusiv afecțiunile și dezechilibrele emoționale. Specialistul va nota tot ce consideră important astfel încât să utilizeze informația în ședința de hipnoză regresivă. Utilizând exact formulările pacientului, hipnoterapeutul poate introduce mai ușor pacientul într-o analiză profundă, acolo unde viața începe cu adevărat și acolo unde începe și vindecarea. Interviul reprezintă un pas foarte important, în care terapeutul își va face prima idee clară și deplin înțeleasă despre client și despre motivele lui de a se supune unei ședințe de hipnoterapie prin hipnoză regresivă.

Ce este inducția?

Inducția reprezintă procesul care te jută să intrii într-o stare confortabilă și relaxantă. Acest pas implică statul în poziții relaxante, la orizontală de cele mai multe ori. În timpul inducției vei intra într-o stare de relaxare absolută, mai exact într-o transă hipnotică, ce poate implica mai multe tehnici, astfel încât să rămâi conștient, dar totuși detașat. Conștiința ta va rămâne activă pentru întreaga sesiune.

Supraconștientul

Următorul pas din hipnoza regresivă are loc după ce toate situațiile din viețile anterioare sau din prezent sunt explorate la maximum. Terapeutul va cere supraconștientului să răspundă la întrebările pe care le-ai pus. În acest moment este nevoie de tine pentru a oferi răspuns. Supraconștientul știe totul despre tine și astfel este capabil să răspundă cel mai corect și cel mai sincerr la toate întrebările. Obținerea informațiilor este vitală pentru vindecare și de aceea ar trebui să fii cât mai sincer și deschis.

Cum are loc vindecarea?

Supraconștientul este cel care identifică problemele detectate în corpul tău și explică toate cauzele prezenței acestora, care pot să provină din viața curentă sau dintr-o viață anterioară. Supraconștientul este cel care decide ce este mai bine pentru tine și determină vindecarea. De cele mai multe ori atunci când înțelegi problemele cu care te confrunți, vei înțelege și care sunt soluțiile pentru ele.

La final, scoaterea din transă te va ajuta să ajungi înapoi la starea de conștiență deplină. După ce revii, vei discuta cu terapeutul toate experiențele trăite. Vei avea nevoie de câteva minute în care să te regăsești. Vei descoperi că după hipnoza regresivă vei respira mai bine datorită eliberării de energie emoțională. Va trebui să stai 20 de minute înainte de a conduce.

Articolul Anterior

Cadouri speciale pe care le poți cumpăra chiar dacă ai un buget redus

Articolul Urmator

Cele mai folosite flori din industria parfumurilor

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *