Cum au apărut și cum se poartă cizmele Moon Boot

În sezonul rece, din garderoba feminină nu lipsesc cizmele de zăpadă, care asigură confortul atunci când temperaturile scad simțitor. Cu toate acestea, cizmele de zăpadă sunt modele controversate, datorită designului unic. Dacă vrei să nu treci neobservată iarna aceasta, ai nevoie de o pereche de cizme Moon Boot, unul dintre brandurile preferate ale femeilor pentru încălțămintea călduroasă.

Cizmele Moon Boot sunt inspirate de pantofii cosmici sau de încălțămintea astronauților, de aceea femeile consideră că pot fi dificil de integrat în ținutele zilnice. Dacă vrei să achiziționezi aceste cizme de iarnă, trebuie să știi în ce outfituri le porți. Iată câteva sugestii, din articolul nostru!

Inspirația din spatele brandului Moon Boot

Cizmele Moon Boot au fost create de designerul italian Giancarlo Zanatta, care a fost inspirat de călătoria lui Neil Armstrong pe lună, în anul 1969. Astfel, încălțămintea special concepută pentru astronauți i-a atras atenția designerului, care a apreciat modelul masiv, cu carâmb peste gleznă.

Acesta a dorit să conceapă încălțăminte potrivită pentru iarnă sau schi, prin perechile Moon Boot. Perechile inspirate din încălțămintea astronautului au apărut în anii 70, iar în prezent sunt folosite și în ținutele de zi cu zi, nu doar la schi.

Ținute la care să asortezi cizmele Moon Boot

Există femei care se feresc de purtarea acestor cizme pentru iarnă, deoarece nu știu cum să le asorteze cu piesele vestimentare din garderobă. Dacă ai aceeași dilemă, iată câteva idei de asortare a cizmelor Moon Boot:

  • Poartă cizmele Moon Boot într-o ținută de aceeași culoare că a încălțămintei sau în nuanțe diferite, dacă vrei să atragi atenția asupra picioarelor. De pildă, cizmele negre se potrivesc excelent cu jeanși în aceeași culoare, un top negru și un palton. Același lucru îl poți face și cu cizmele de culoare maro sau în nuanțe deschise de nude.
  • Ai nevoie de o ținută elegantă pentru iarnă? Vei fi surprinsă să afli că cizmele Moon Boot merg de minune și într-o astfel de combinație. Poartă cizme negre, cămașă albă, pantaloni din stofă și un palton lung. Cizmele de zăpadă se poartă și cu rochii tricotate, midi sau maxi și jachete supradimensionate.
  • Cizmele Moon Boot se poartă în special în ținutele de iarnă, alături de pantaloni călduroși, pulover oversized și o geacă sport. Le poți alege și pentru vacanțele la munte sau un weekend la ski, pentru că îți oferă confort termic.
  • Ești o amatoare a combinațiilor vestimentare contrastante? Optează pentru o pereche de cizme de zăpadă neon, alături de o ținută monocromă. Completează outfitul cu o căciulă de blană modernă, mănuși și ochelari de soare care îți protejează ochii de razele UV.
  • Cizmele Moon Boots arată bine și combinate cu fuste creion și cămăși oversized, de inspirație masculină, pentru un look office ideal. În plus, poți adaugă o geantă din fas, de dimensiuni medii, care să se potrivească perfect cu cizmele.

Cu ajutorul cizmelor de zăpadă Moon Boots, obții ținute ideale pentru sezonul rece. Fie că ești adepta hainelor elegante sau a articolelor vestimentare casual, găsești cizme perfecte pentru tine și stilul care te reprezintă.

Articolul Anterior

Afaceri în pandemie: Cum pot identifica antreprenorii noi oportunități de business?

Articolul Urmator

Cum alegi covorul potrivit pentru dormitor?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *