Cursurile Global Learning – maniera distractivă în care copilul tău învață primele lui propoziții in engleză

Te uimește capacitatea celor mici de a învăța lucruri noi. În fiecare zi îți demonstrează că știe mult mai multe lucruri decât ai putea crede și îți pune întrebări prin care îți dai seama că prinde din zbor multe informații despre lumea în care trăiește.

Marcat puternic de mediul online, universul său poate fi perturbat și cu informații dăunătoare, de aceea, ca părinte, ești dator să îi canalizezi atenția către lucruri utile dezvoltării lui cognitive. Învățarea primelor propoziții în limba engleză poate fi o provocare pe care o va îmbrățișa cu interes, dacă are o formă distractivă pentru el.

Cursul Primele mele propoziții în limba engleză de la Global Learning este instrumentul de care are nevoie pentru a învăța ușor elemente simple de vocabular și a le folosi în contextul potrivit.

Ce conține pachetul Primele mele propoziții în limba engleză de la Global Learning?

Pachetul Primele mele propoziții în limba engleză este un format de curs interesant și distractiv, adresat copiilor și alcătuit din 55 de filmulețe animate cu personaje haioase și drăgălașe, care se mișcă și conversează în diverse contexte uzuale, întâlnite în viața de zi cu zi. Pe parcursul a 22 de lecții video, urmate de filmulețe recapitulative și de aplicații interactive, copilul va învăța replici utile și elemente de vocabular elementar despre alimente, părțile corpului, parcul de distracții, locul de joacă, grădiniță și școală, vacanță și sărbătorile Crăciunului.

Cele mai citite articole

Cursurile sunt disponibile online după plata taxei de acces și se pot desfășura la orice oră din zi și în orice zi a săptămânii, nefiind condiționate de un anumit program. Oricând cel mic are timp și vrei să îl deturnezi de la aplicații electronice nefolositoare, poate viziona materialele video ale cursului. Conținutul cursurilor se pot descărca în format pdf în calculatorul de acasă și informațiile pot fi reluate ori de câte ori este nevoie pentru aprofundarea și consolidarea lor.

Cursurile de limba engleză pentru începători, un prim pas către învățarea unei limbi străine de la vârste fragede

De multe ori, părinții preocupați de viitorul propriilor copii, pot lua decizii pripite în legătură cu pregătirea acestora, uitând de vârsta fragedă a celor mici și de capacitățile lor de procesare a informațiilor. Meditațiile la limba engleză cu profesori nu sunt cea mai bună soluție pentru învățarea unei limbi străine atunci când copilul este preșcolar sau în primele clase ale școlii primare. Dacă modul de predare nu ține cont de vârsta mică a copilului, meditațiile pot face mai mult rău decât bine, iar copilul poate dezvolta o adversitate față de învățarea limbii străine.

Cursul Primele mele propoziții în limba engleză este structurat ținând cont de capacitatea de concentrare a copiilor și de nivelul lor de înțelegere, abordând lejer elementele de vocabular în dialoguri incitante și amuzante, ușor de reținut datorită corelării imaginilor cu sunetul și forma scrisă a cuvintelor. Lecțiile nu insistă pe explicarea noțiunilor de gramatică, însă, cu ajutorul exercițiilor aplicative, copilul va reuși să distingă și să simtă intuitiv forma corectă de exprimare, alegând-o din mai multe variante.

Ajută-ți copilul să învețe limba engleză eficient și adecvat vârstei sale cu ajutorul pachetului Primele mele propoziții în limba engleză, de la Global Learning, în care animația, personajele haioase și replicile amuzante constituie un prilej de distracție, în timp ce își însușește elemente esențiale de vocabular și petrece timp folositor în fața calculatorului.

De asemenea, mai trebuie menționat faptul că fondatoarea Global Learning a creat o mulțime de culegeri pentru limba engleză, destinate admiterii in clasa a V-a, engleză intensiv, care poate fi găsită aici.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

De ce este important să alegi rame de ochelari de calitate

Articolul Urmator

Cum se impermeabilizeaza o terasa?

Cele mai populare