De ce website-urile WordPress sunt superioare?

WordPress reprezinta de departe cel mai popular sistem de management a continutului (CMS) pentru websituri. Peste 38% din website-urile online sunt create cu WordPress iar procentul continua sa creasca odata cu numarul de extensii si functii care sunt adaugate core-ului WordPress.

WordPress este mult mai mult decat o simpla platforma pentru bloguri. Chiar daca a fost conceput initial doar ca o platforma de blogging,  evolutia constanta constand in noi instrumente, avantajele si numeroase optiuni de personalizare fac din WordPress cea mai buna platforma pentru website-ul de prezentare a afacerii dvs.

Motive pentru care website-urile WordPress sunt superioare

1. Sunt SEO friendly

Cand vine vorba de optimizarea SEO, WordPress este un favorit al motoarelor de cautare. Aceasta platforma va ofera un control facil al meta tag-urilor, de la subtitluri H1, la cuvinte cheie, atragand crawlerele pe site-ul dvs. web.

In plus, utilizatorii WordPress au creat mii de plugin-uri pentru a imbunatati SEO pe site-ul dvs. WordPress. De exemplu, puteti gasi pluginuri care va permit sa vedeti ce cuvinte cheie se cauta cel mai mult. Acestea va ofera o idee mai buna despre cum puteti imbunatati cuvintele cheie ale website-ului dvs. (ex. de pluginuri pentru imbunatatirea SEO: Yoast SEO, All in One SEO Pack, etc.).

2. Sunt mobile friendly

Accesarea website-urilor WordPress (si numai) de pe mobil a devenit ceva obisnuit in zilele noastre. Astfel, este mai important ca niciodata sa aveti un design responsive care asigura ca site-ul dvs. web ruleaza perfect pe diferite dispozitive.

Dispozitivele mobile sunt responsabile din ce in ce mai mult pentru atragerea traficului. Website-urile trebuie sa isi adapteze designul paginilor in functie de dispozitivele de pe care sunt accesate pentru a ajunge la potentialii cumparatori de pe canalul mobil.

Atunci cand creati un website cu WordPress nu este necesar sa creati mai multe variante a aceluiasi web site doar pentru a putea fi vizualizat  pe dispozitivele moderne. Exista mii de teme WordPress disponibile care pot face website-ul dvs. mobile friendly. Utilizand o tema cu design responsive imbunatateste rankingul SEO, va economiseste timp si va ajuta sa cresteti traficul pe website.

3. WordPress este gratuit

O parte din „atractia” WordPress este utilizarea sa gratuita deci nu va trebui sa cheltuiti banii pe o platforma de gazduire scumpa. In sine, acesta este un beneficiu excelent dar adevaratul beneficiu este ca dezvoltatorii WordPress mentin WordPress actualizat.

Cele mai citite articole

Veti putea sa va puteti creati site-ul web gratuit si veti avea acces gratuit la toate actualizarile sale. Singurele lucruri care pot implica costuri sunt anumite teme sau pluginuri dar acest lucru este optional. Exista insa multe teme si pluginuri gratuite pe care le puteti utiliza.

4. Website-urile WordPress sunt securizate

O teama obisnuita in randul webmasterilor este posibilitatea ca cineva care sa le compromita website-ul.  Din fericire, din moment ce dezvoltatorii mentin WordPress actualizat, reduc sansele unei probleme de securitate.

Eliminarea vulnerabilitatilor si autentificarea criptata au facut ca WordPress sa fie securizat. In plus fata de eforturile dezvoltatorilor, puteti achizitiona pluginuri care va pot spori securitatea websitului. Este insa important sa va  asigurati ca aceste pluginuri provin dintr-o sursa de incredere.

O solutie frecvent utilizata este externalizarea serviciului de  mentenanta  WordPress pentru a va permite sa va concentrati pe dezvoltarea afacerii dvs. in timp ce o echipa experimentata va asigura functionarea optima, securizarea si extinderea websitului.

5. Exista un Plugin WordPress pentru orice functionalitate

Cu ajutorul pluginurilor puteti adauga functionalitati suplimentare website-ului WordPress. Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati plugin-ul, sa ajustati orice setari sunt necesare pentru a se potrivi nevoilor dvs.  si gata! Fie ca trebuie sa generati mai mult trafic, sa adaugati optiuni de partajare a retelelor sociale sau sa va imbunatatiti SEO-ul, exista un plugin WordPress pentru dvs.

6. Posibilitatea de a va gestiona propriul website

Alt beneficiu cu care vine cu un website WordPress este autonomia sa. Chiar daca nu aveti experienta anterioara in lucrul cu site-uri web, WordPress este suficient de usor de utilizat pentru ca oricine sa invete sa il utilizeze.

Dvs. aveti control deplin asupra a ceea ce este postat pe website si dvs. creati continutul. Cu toate optiunile de personalizare existente, puteti face ca site-ul dvs. de afaceri sa arate exact asa cum v-ati imaginat. Cand utilizati WordPress, va puteti gestiona propriul website.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Îngrijirea tenului după 30 de ani: 5 sfaturi esențiale

Articolul Urmator

Cum se intretin corect utilajele agricole?

Cele mai populare