Ti-ai stricat telefonul? Iata cum il poti inlocui rapid!

Telefoanele din ziua de astazi nu sunt la fel de rezistente cum erau primele modele care au aparut in trecut, asa ca exteriorul lor se va deteriora mult mai usor. Designul subtire este mai placut din punct de vedere estetic, dar pentru a se bucura de el, oamenii trebuie sa faca niste sacrificii si sa-i cumpere o folie de protectie si chiar si o carcasa. 

In cazul in care telefonul nu este protejat, in momentul in care ii cade unei persoane din mana o sa se strice, iar cu suma pe care va trebui sa o plateasca pentru a-l repara, ar putea la fel de bine sa-si cumpere un model reconditionat de pe Klap. Utilizatorii vor gasi telefoane de la branduri precum Apple, Samsung, Huawei si multe altele. 

Prin ce se deosebeste un telefon reconditionat de unul normal? 

Dispozitivele care ajung la atelierul echipei Klap sunt testate si reparate, astfel incat sa poate fi din nou utilizate. La finalul procesului, fiecare produs primeste un grad care sa reflecte valoarea estetica a telefonului, deoarece nu toate vor putea fi aduse inapoi la aspectul lor original, dar acest lucru nu-i influenteaza in vreun fel performanta. 

Cele mai citite articole

Cei care apeleaza la serviciile oferite de echipa Klap vor putea achizitiona telefoane Samsung second hand, care sa functioneze la fel de bine ca echivalentul lor in original. Mai mult decat atat, clientii nu vor trebui sa-si faca griji cu privire la baterii, pentru ca cele care nu aveau o performanta satisfacatoare au fost inlocuite. 

Ce accesorii va trebui sa mai cumperi pentru telefon? 

Printre produsele disponibile in magazinul online mentionat anterior, se numara si husa de protectie, folia de protectie, bateria externa, castile stereo, incarcatorul wireless etc. Clientii trebuie sa se asigure ca obiectul pe care il cumpara se potriveste modelului telefonului lor, pentru a nu exista probleme de compatibilitate. 

Citeste si: Telefon reconditionat vs. telefon second hand – Care sunt diferentele?

Prin urmare, in situatia in care telefonul mobil s-a stricat, iar persoana careia ii apartine nu doreste sa cumpere cel mai nou model de pe piata, se va putea orienta catre gama de telefoane reconditionate de pe Klap.  

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să introduci alergatul în viața ta și să te pregătești apoi pentru un triatlon

Articolul Urmator

Stilul Regal în amenajările exterioare: 5 idei pentru tine

Cele mai populare