Top 5 combine frigorifice de la Teka

Teka este o companie care urmărește să aplice calitatea, aplicabilitatea şi eficienţa în bucătăria dvs. Aceasta încearcă să aducă designul modern și funcționalitatea în armonie, totul la un preț accesibil pentru a aduce inovația în casele oamenilor. Produsele acestei companii merită atenția dvs., fiind interesați de satisfacția clientului lor. Tu ai auzit de produsele Teka?

Iată cele 5 combine frigorifice de la Teka care te vor uimi!

1.    Combină frigorifică Teka Maestro RFD 77820 S

Combina aceasta demonstrează nivelul de atenție pe care Teka îl oferă când realizează produsele sale. Eficientă energetic, această combină are un sistem NoFrost și o lungă durată de viață, șine telescopice și sistem de închidere lentă, tratament antibacterian și funcție de ionizare. Specificații tehnice inovatoare, îmbinate cu un design clasic.

2.    Combină frigorifică Teka Maestro RLF 74925 SS

Acest model produs de Teka arată eficiență și adaptabilitate din partea produsului. Nu numai că poate fi controlat electronic, dar are și funcția „Vacanță” și sistem de blocare de siguranță în caz ca aveți copii. Picioarele ajustabile permit mutarea rapidă, care altminteri ar fi dificilă pentru o combină frigorifică – la Sensodays.ro puteți compara acest model cu celelalte, să vedeți dacă este potrivit pentru bucătăria dvs. Analizați specificațiile, întrucât și nivelul de zgomot sau alte detalii pot fi foarte importante. 

Cele mai citite articole

3.    Combină frigorifică Teka NFL 345 C

Modelul acesta este în top datorită unor caracteristici inovatoare, care se pot dovedi a fi extrem de utile: uși reversibile, sertare de sticlă care pot fi reglate pe înălțime, este free-standing, având o autonomie fără curent de până la 15 ore. Materialul de inox și led-urile integrate în partea superioară îmbunătățesc aspectul estetic al unei bucătării moderne.

4.    Combină frigorifică Teka RMF 77810 GBK

Acest model întruchipează eleganța și rafinamentul, fiind o bijuterie în cadrul oricărei bucătării. Cele 4 uși permit un spațiu extins de depozitare frigorifică, existând 6 sertare numai în uși. Cu funcție touchscreen, culoarea de negru intens și materialele de calitate dovedesc faptul că această combină frigorifică este o investiție pe termen lung, care nu se va demoda niciodată și va fi funcțională mult timp. 

5. Combină frigorifica cu 4 usi Teka Maestro RMF 77920 SS

Asemenea modelului anterior, această combină deține 4 uși, fiind și mai încăpătoare. Având 3 circuite independente, aceasta poate fi reglată termic pe zone, dar și umiditatea poate fi controlată de proprietar. Bucurându-se de funcția de ionizare specifică companiei Teka, rolul antibacterian vă scapă și de mirosurile neplăcute care ar putea apărea. Materialul este calitativ, anti-amprentă, fiind extrem de ușor de întreținut. Consumul energetic și nivelul de zgomot sunt mici, fapt ce ar bucura orice familie.

Dacă te afli în căutarea unei combine frigorifice, produsele Teka merită, cu siguranță, atenția și interesul tău. O combină frigorifică este unul dintre produsele în care merită să investești, calitatea acestuia având un impact direct asupra stilului de viață al familiei dvs. Alegeți în funcție de propriile nevoi și nu ezitați să vă documentați cât de mult posibil înainte de a face achiziția.

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Share your love